Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - مریم ورشو: اردیبهشت بهشت طبیعت‌گردها و بهترین ماه برای رفتن به دل طبیعت است، به‌ویژه در نقاط شمالی کشور که شکوفه‌ها و گل‌ها زمین را شکل یک تابلوی نقاشی زیبا می‌کنند.

یکی از کارتون‌های محبوب بچه‌های دهه شصتی هایدی بود. اولین خاطره‌ای که در ذهن ما با یاد این کارتون زنده می‌شود، خانه‌ای بود که هایدی در کوهستان‌های آلپ در کنار پدربزرگش در آن زندگی می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خانه میان چمنزارهای سرسبز و کوه‌های سر به فلک کشیده آلپ قرار داشت که زنگوله بزغاله‌های گله با آن تصاویر بکری که در کارتون می‌دیدیم روحمان را تازه می‌کرد.

حالا تصور کنید جایی در ایران شبیه فضایی باشد که در کارتون هایدی دلمان را می‌برد. این منطقه رویایی دشت دریاسر در تنکابن است که در منطقه دوهزار قرار دارد. وقتی وارد این دشت می‌شوید، اولین تصویری که چشمتان را به خود خیره می‌کند، برف‌های باقیمانده روی بلندترین کوهی است که این دشت را احاطه کرده است. نام آن قله سیالان است. دشتی سرسبز با یک پس‌زمینه سفید چه تصویر رویایی باهم خلق می‌کنند.

وقتی وارد دشت می‌شوید سطح آن در فصل بهار به‌ویژه اردیبهشت پر از گل‌ است. تابلو فرشی سبز پوشیده از گل‌های زرد؛ اعجاب‌انگیز نیست؟ با ورود به این دشت اولین جمله‌ای که به ذهنتان می‌رسد این است: «پس بهشت اینجاست».

بهتر است برای لذت بردن بیشتر کفش‌هایتان را درآوردید. چون در این دشت ده‌ها نهر مارپیچ جاری است که از میان سبزه‌ها عبور می‌کند. بگذارید خنکای آب کف پاهایتان را نوازش و در روح و جانتان نفوذ کند. بهتر است اگر امکانات کمپینگ را  دارید شب را در این هم دشت به سر ببرید تا آسمان زیبا و خلوت بهشتی‌اش حال و هوایتان را بیشتر بهاری کند.

مسیر دسترسی | چگونه به دشت دریاسر برویم؟

برای رفتن به دشت دریاسر پس از رسیدن به شهر تنکابن باید وارد جاده دوهزار شوید تا به دوراهی امامزاده قاسم برسید. در سمت چپ جاده مسیری به‌ سمت دره می‌رود که انتهای آن به روستای عسل محله خواهد رسید. پس از آن باید حدود یک تا یک‌ونیم ساعت کوهپیمایی کنید تا به دشت دریاسر برسید.

اگر از تهران حرکت می‌کنید هم باید بدانید فاصله تهران تا دریاسر حدود ۲۸۸ کیلومتر است که حدود ۶ ساعت زمان می‌برد تا شما به دشت دریاسر برسید.

کد خبر 668016 برچسب‌ها سفر استان مازندران سفر - طبیعت‌گردی سفر - گردشگری خبر مهم سفر - جاده فضا - توریسم - سفر سفر - ایرانگردی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سفر استان مازندران سفر طبیعت گردی سفر گردشگری خبر مهم سفر جاده سفر ایرانگردی دشت دریاسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۱۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟

به گزارش خبرآنلاین، بدر حالی که وسعت و تعداد آتش سوزی عرصه های جنگلی و مرتعی کشور در سال ۱۴۰۱ به نسبت سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ کاهش چشمگیری را تجربه کرد و به نسبت، سال آرام طبیعت ایران نام گرفت، اما سال ۱۴۰۲ آتش سوزی طبیعت ایران هم به لحاظ تعداد و هم از نظر وسعت با افزایش چشمگیری مواجه شد. این درحالی است که براساس آخرین داده‌های آماری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به صورت میانگین سالانه بیش از ۲۱هزار هکتار جنگل‌ و مرتع ایران در آتش می‌سوزد.

همشهری در خبری نوشت:حالا علی ملکی آهنگران، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور از وقوع هزار و ۷۰۴ فقره آتش سوزی به مساحت ۱۲ هزار و ۴۳۰ هکتار در عرصه‌های منابع طبیعی طی سال گذشته خبر داد و گفت:« بررسی این آمار در مقایسه با سال قبل از آن افزایش ۸۲ درصدی تعداد آتش سوزی ها و ۳۲۳درصدی مساحت آتش سوزی‌ها را نشان می دهد. آتشی که به گفته عباسعلی نوبخت، ‌رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور عامل ۹۵درصد آن عامل انسانی دارد.

سیدناصرالدین عمادی،مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اما آتش سوزی مراتع و جنگل‌های کشور بیان کرد: «حریق در عرصه‌های منابع طبیعی را می‌توان به شکل‌های سطحی، تنه‌ای، تاجی و زیرزمینی مشاهده کرد که در کشور ما اکثر آتش‌سوزی‌ها در عرصه‌های طبیعی به شکل سطحی اتفاق می‌افتد.»

او افزود: «عوامل مختلفی در بروز و توسعه حریق در منابع طبیعی وجود دارد. حضور دامداران، جنگل‌نشینان و روستاهای داخل جنگل، بی‌احتیاطی رهگذران، شکارچیان و چوپانان، افزایش جمعیت گردشگران طبیعت و حوادث ناشی از آن و همچنین افراد سودجو و فرصت‌طلب که عرصه‌های طبیعی را به‌خاطر افزایش اراضی زراعی خود به آتش می‌کشند، ازجمله مهم‌ترین عوامل آتش‌سوزی در طبیعت کشور به‌حساب می‌آید.»

او تصریح کرد: «گسترش اراضی احیاشده با گونه‌های سوزنی‌برگ و وجود درختان پوسیده، شکسته و افتاده در جنگل که احتمال وقوع حریق را افزایش می‌دهد، ضعف در اجرای موارد فنی نظیر عملیات بهداشتی و پرورشی توسط بخش‌های مربوطه و مجریان طرح‌ها به‌ویژه در سطح جنگل‌کاری‌ها، بروز پدیده خشکسالی‌های پی در پی طی سالیان اخیر و کمبود نیرو و امکانات و غیره... از دیگر عوامل آتش سوزی در طبیعت و عرصه‌های منابع طبیعی کشور است.»

مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به ساعات آتش سوزی در طبیعت ایران اشاره کرد و گفت: «با بررسی آمارهای موجود، بیشترین ساعات حریق در شبانه‌روز بین ساعت ۱۲ظهر تا ۱۸ است. ضمن اینکه در عرصه های شمالی کشور ماه‌های آذر، دی و بهمن و در عرصه های خارج از شمال، خرداد، تیر و مرداد، حادترین ماه‌های حریق هستند و روزهای تعطیل و آخر هفته نیز بحرانی‌ترین روزهای وقوع حریق در هفته به حساب می آیند.»

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900320

دیگر خبرها

  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • نایب قهرمانی ایتالیا در یورو 2000 به روایت کارتون / فیلم
  • طبیعت قم در اردیبهشت زیبا
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • (تصاویر) بهشت اردیبهشت اصفهان
  • طبیعت چشم نواز ایلام در قاب مستند ایرانگرد
  • پیروزی طبیعت در اولین دیدار برابر ذوب آهن
  • بهشت اردیبهشت اصفهان